主頁 » 會員活動 » 會員聚會 » CYClub週年誌慶會聚:26-05-12夜釣墨魚船河遊點滴
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5...39
支持鍵盤翻頁
回應  carriewwf
見到都開心 下次記得預埋我呀
gordonking李 發表於 2012-5-27 09:16:08

主頁頂落少少可見* 會員聚會 *有多幅聚會相片,
Click入去可見以往聚會相片,而右遑可看到最新
聚會資料,Click入去便可連接到聚會報名的帖!

你都算犀利,唱完K一上陣就釣左幾隻墨魚~

咁今日好D未呀?仲有冇暈呀?
MaggieWong 發表於 2012-5-27 12:01:57

THANKS

夢夢,你呢兩張同我地冇關BO,
MaggieWong 發表於 2012-5-27 09:47:41

我都有影佐好多海鮮艇及群鷹飛翔的相,不過冇POST!
十分抱歉! 您無權閱覽或下載本帖子的上傳圖片或文件。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁。

天公造美, 大家有愉快的一晚!
我亦第一次CHOK到墨魚

辛苦晒各位搞手
waitinglee 發表於 2012-5-27 11:13:05

上午雖然黄雨全靠大家去彩盈祠祈求天公造美!
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=4291&rpid=482790&ordertype=0&page=6#pid482790

辛苦晒各位工作人員 大家都玩得好高興

尋晚雖然冇暈船浪,但瞓覺時仲好似係水度飄下...
LadyFaFa 發表於 2012-5-27 11:26:49

餘興未了,發夢都仲過遊緊船河 CHOK緊墨魚,
所以咪仲飄下飄下!

餘興未了,發夢都仲過遊緊船河 CHOK緊墨魚,
所以咪仲飄下飄下!
carriewwf 發表於 2012-5-27 18:37:46

一上床就飄....成晚瞓左二個鐘咋...希望今晚唔好再飄喇

6月中後或7月頭會有個掘蜆團

MaggieWong 發表於 2012-5-27 10:53:23 [/quote]

我又去...

我都有影佐好多海鮮艇及群鷹飛翔的相,不過冇POST!
carriewwf 發表於 2012-5-27 18:15:51

咁....等我 post 喇

十分抱歉! 您無權閱覽或下載本帖子的上傳圖片或文件。
成功登記後請按此重載本頁。

好開心呀天公造美,大家一齊Chok 墨魚收獲總算唔錯
mui 發表於 2012-5-27 11:57:35

我 CHOK佐八隻! 見超仔 CHOK佐五隻都好叻仔!

我同個仔都玩得好開心, 你尋晚做咗墨魚殺手, 好厲害呀
popoleung 發表於 2012-5-27 14:08:36 [/quote]

係呀 ! 好好玩...玩到傻..冇跟妳 say Hi ...現補回 本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-5-27 18:48:27 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5...39
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
成功登記後請按此重載本頁
「放租搵屋」專區經已成立! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖