主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 25/3 揀樓啦
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
本討論區網址
25/3 揀樓啦
白表家庭,我想問本票星期6去搞⋯咁尾數也是25號開支票比埋那10%尾數嗎?我很多年前買過樓⋯賣了⋯⋯會不會沒有了首置⋯層樓寫老公名會有首置?首置有咩著數呢?
大家有沒有律師平靚正介費?
可樂E座街坊

本討論區網址
請問序號幾多,WM2xx仲要等幾耐先收信啊
38號 WM28X

詳情請按圖
jimixyau 發表於 2019-03-17 16:17:14 原文
16x....你可能月底底是4月頭啦
可樂E座街坊

詳情請按圖
回應 #3 bearwhat

38號 WM28X

詳情請按圖
白表家庭,我想問本票星期6去搞⋯咁尾數也是25號開支票比埋那10%尾數嗎?我很多年前買過樓⋯賣了⋯⋯會不會...
bearwhat 發表於 2019-03-17 16:13:59 原文
本票開11萬八千,睇楼價,不超三張,餘額用個人支票。本港居民及無物業,付第二標準税。我用房署律師,一手一腳。

詳情請按圖
白表家庭,我想問本票星期6去搞⋯咁尾數也是25號開支票比埋那10%尾數嗎?我很多年前買過樓⋯賣了⋯⋯會不會...
bearwhat 發表於 2019-03-17 16:13:59 原文
我都係25號揀樓, 等到頸都長.
咩都唔識, 請大家指教吓.

詳情請按圖

詳情請按圖
新生開始,往下一個目標進發

詳情請按圖
jimixyau 發表於 2019-03-17 16:17:14 原文
26/3 到你揀樓啦  ,  請參考以下走勢

http://cyclub.happyhongkong.com/...o=lastpost#lastpost

18/3 GE795 + WE1816
19/3 GE85x + WE21xx
20/3 GE1154 + WE2264
21/3 GM?? + WM5x
22/3 GM208 + WM142
25/3 GM332 + WM 238
開開心心住凱樂 E12

詳情請按圖
😅

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
詳情請按圖
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖