主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 滿東邨 » 有關辦理手續程序
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
有關辦理手續程序
琴晚收到信話15號要去辦手續,想問個程序係點嫁?
可唔可以改時間約早少少睇左屋先決定
佢個辦事處電話打極都無人聽既...
擴2, G1336,
11月 S1, 改期審查  12月6日 審查
2月1日 S2  2月5日 S3  2月9日 S4

建議你15號前入去視察,15號預留一整天搞手續
1336-1338
2013,11月尾藍卡

當日早些去, 去到佢唔理你約幾點都照幫你辦手續, 照俾即刻上樓睇, 睇咗再決定要唔要.
G1324xxx 擴2 Feb/13, P-0096xx (2017)
15/5/2018 S1   12/6/2018 審查,  13/6/2018 補交資料
01/Aug/2018 S2, 08/Aug/2018 S3, 15/Aug/2018 S4
17/Aug/2018 收信滿東邨

辦事處電話係咁架,打多幾次,入伙手續起碼3個鐘或以上,要預早睇下環境先。
12年2月 U0296擴1 ,13年11月轉擴2等於no.G1321
18年7月完成審查 ,18年8月派迎東電話拒絕
18年9月派碩門二期豐碩

當日早些去, 去到佢唔理你約幾點都照幫你辦手續, 照俾即刻上樓睇, 睇咗再決定要唔要.
JerryUp 發表於 2019-02-13 14:59:15 原文
知唔知辦事處開幾點?我開門就過去
擴2, G1336,

辦事處電話係咁架,打多幾次,入伙手續起碼3個鐘或以上,要預早睇下環境先。
carollo0o0 發表於 2019-02-13 15:00:01 原文
原來要咁耐嫁。我仲唸住請半日假搞掂tim.
擴2, G1336,

我地早時期, 最早9:15am係第一埸, 但我係11:00am, 我去到只係10:00am, 佢都照俾我睇, 唔會理你約幾點, 只要係日子正確就OK.
G1324xxx 擴2 Feb/13, P-0096xx (2017)
15/5/2018 S1   12/6/2018 審查,  13/6/2018 補交資料
01/Aug/2018 S2, 08/Aug/2018 S3, 15/Aug/2018 S4
17/Aug/2018 收信滿東邨

琴晚收到信話15號要去辦手續,想問個程序係點嫁?
可唔可以改時間約早少少睇左屋先決定
佢個辦事處電...
ichigo0830 發表於 2019-02-13 14:06:25 原文
可以改期或早到。
擴4 G1314
2/8見主任 8/8補文件
24/9  S2      21/12    S3
31/12  S4     派滿東高層
9/1       S5

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖