主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 市二派屋好似靜咗, 請問有無新消息?
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我的G1323 申請市區2人單位的,舊年12月尾轉左S3,想問下會几久才有轉S4啊!

我的G1323 申請市區2人單位的,舊年12月尾轉左S3,想問下會几久才有轉S4啊!
王lan 發表於 2019-02-14 01:09:53 原文
S3多數3-4日就會轉S4,你會唔會係S2?
G13185xx 市2 11/2012 藍卡
2019/05/10 最後一派:順天村
安居樂業

本討論區網址
王lan 發表於 2019-02-14 01:09:53 原文
放張相上黎等大家幫手睇睇無理由s3成個幾月都未轉
G1318xxx 市2 11/2012 藍卡
安居樂業

係啦係唔係同我一樣睇錯咗
G1323 擴2 -- 市2
首派 16.8.2018 滿東滿和
次派 27.5.2019 澤安華澤,5.6 網上拒絕字,13.6 S2
三派 20.8 直接S4 22.8 收信石硤尾美柏

本討論區網址
停左係1321度......幾個月.....
感覺似係清緊呢個no之前既人,
咩骨都出哂黎係咁派,
我寧願等多陣,等到佢有正常樓派先再郁,
我估蘇屋貨尾出就會郁下~
但我絕對唔介意等多兩個月既麗翠

我都等緊第二次派 (第一次派左興華二邨)  宜家轉左S2
U02296xxx市1人2009➞G1319-G1321轉擴2人12/2012➞05/18轉市2➞12/18彩虹問題屋➞12/18興華二邨➞04/19年澤安村➞05/19年獲派竹園南邨 高層

本討論區網址

本討論區網址
晴ysl 發表於 2019-02-14 12:25:02 原文
Me too..第一次派南山拒絕左..而家s2左個幾星期
G1318xxx 市2 11/2012 藍卡
安居樂業

本討論區網址
15號啦,有進展未呀,等到人都癲…
G1331 市2
27/07/19 s1
16/10/19 見主任
感恩,已選合適的特快單位

晴ysl 發表於 2019-02-14 12:25:02 原文
興華二村做咩唔要既?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
本討論區網址
「放租搵屋」專區經已成立! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖