主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 廁所裝木門長遠好唔好?
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
本討論區網址
做卷閘,禁個制就自動上落
keing81 發表於 2018-10-14 21:20:57 原文

咁不如安個百葉簾好多種多樣有尺。 或者落地簾。本帖最後由 好運到來 於 2018-10-15 08:32:29 編輯
十分抱歉! 您無權閱覽或下載本帖子的上傳圖片或文件。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁。
G1327至G1329登記擴二2013年5月
2018/6/28轉s1/10/13s2/10月19s3/10月20s4
10月23收配房信派長康邨超荀骨樓
10月24已簽署拒絕!10月25已出拒絕字。
10月31s2/11月21s3→22號s4
11月24收派房信碩門邨二期高層。
19年2月12日收拎匙信24號簽約。

本討論區網址
厠所係冇門嘅
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~

木都可以,間中油油佢~
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~

1/2人單位廁所太细,所以房署冇做門。
Marble2016 發表於 2018-10-14 11:56:48 原文

你唔講我都唔知都有些單位是沒有木門呀!敢都得。

本討論區網址
我一個唔夠力架,唔該幫埋手...抬抬抬
Marble2016 發表於 2018-10-15 02:29:17 原文

大家街坊,緊幫噃!我唔會好似啲貓咁,留低印記就走開嘅!  
安居樂業,祝各位早日上樓!

因我諗到自己七老八十時唔會有心力再做維修,所以宜家要諗清楚d。本帖最後由 simon7401 於 2018-10-15 13:41:26 編輯

你唔講我都唔知都有些單位是沒有木門呀!敢都得。
slaulaiwo 發表於 2018-10-15 10:06:15 原文

原来有摺門。
波子U0391

本討論區網址
大家街坊,緊幫噃!我唔會好似啲貓咁,留低印記就走開嘅!  
怒亦喵 發表於 2018-10-15 10:32:30 原文

有担带的貓,多谢您呀!
波子U0391

原来有摺門。
Marble2016 發表於 2018-10-15 14:19:14 原文

好過沒有門

本討論區網址
回應  Marble2016
有摺疊門在吧?看來樓主形容是嫌內摺不方便阻礙了內部空間。如想用趟開的方式要看看浴室...
好運到來 發表於 2018-10-15 08:14:49 原文

谢谢您詳细的解說,好有心呀!
波子U0391

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁

谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖