請按以上圖片支持CYClub,無言感激!
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 蘇屋邨 » 蘇二近照,等咗成六年幾,要探下佢先。
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言:#1 只顯示含上傳圖片/文件之留言
蘇二近照,等咗成六年幾,要探下佢先。
希望早日可以入住,安居樂業。
十分抱歉! 您無權閱覽或下載本帖子的上傳圖片或文件。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁。
G1309XXX 市3
2018/01/24 S1 / 2018/01/29 S2
2018/10/05 S3 / 2018/10/08 S4
2018/10/11 收信派蘇二荷花中高層(感恩)

回應 #1 Calvin23
12月份,你估拿唔拿到 鎖匙
市4, 12*****,8月見主任,9月S2,10月4日S3,10月6日S4,10日收信派~蘇屋荷花

希望早日可以入住,安居樂業。
Calvin23 發表於 2018-10-13 17:29:29 原文

大家咁話,街坊
市3, 2012年5月藍卞, 編號G-1303, 2018年3月27日剛通過入息審查。經過2次骨後,最後一次8月27日 S3,
9月1日收信派蘇二杜鵑樓高層,9月10日簽約。現等收樓。[img][/img]

回應  Calvin23
12月份,你估拿唔拿到 鎖匙
等待人 發表於 2018-10-13 17:32:25 原文

真係估唔到,通常預配+3個月先拎匙,所要最快明年一月,不過又唔夠時間新年前入伙。
G1309XXX 市3

早安安居乐业
G1335-G1336 擴展3
2013.9月收蓝卡 扩1。2013.9月加人 扩2。2015.12月 加人,扩3
21/9/2018转S1

多謝分享
G12854市區四人    2011年9月藍卡  
2018年3月7日見主任    2018 年4月17網上轉S2                 
10月6日轉S3   10月10日轉S4   10月13日收信蘇屋邨荷花樓高層

非長者,擴1,2015/3月藍咭,2018/2月審查,3月S2
7月21日S3/7月30S4
8月2日印信派滿康中層,接受,(快D派鎖匙啦!)

我日日見 🤤🤤 比我恨到
13084  市3
2/10/18 S3
4/10/18 S4
10/10/18 收信荷花樓 感恩 心想事成

我日日見 🤤🤤 比我恨到
雪5368 發表於 2018-10-13 18:10:13 原文

點解可以日日見又唔係住果度或附近?
G1309XXX 市3

點解可以日日見又唔係住果度或附近?
Calvin23 發表於 2018-10-13 18:13:20 原文

我住尼區20年啦
13084  市3
2/10/18 S3
4/10/18 S4
10/10/18 收信荷花樓 感恩 心想事成

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖