主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 黐線, 之前仲以為有海盈
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...17
支持鍵盤翻頁
詳情請按圖
回應  yoleyeung
梗係你!!!我覺得你當场睇下可能運氣會好啲???你睇下波子,CC,BB 都係成日去嗰邊行下,點知...
imelolo 發表於 2018-09-15 21:51:56 原文

我中左先行過去 未中時未行過去睇
都係睇大家既相
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~

詳情請按圖
每層樓垃圾房係點運作架? 係咪人人都將D垃圾就咁擺係裡面, 然後等清潔工人清走? 還係垃圾房有糟, 自己掟落...
蔡蕙 發表於 2018-09-16 04:02:23 原文

要睇管理公司
我媽個到係掟落房一開門有個拉既大垃圾桶,定時有人會黎掟落槽
都有人自己入去掟落槽

本討論區網址
都係睇大家既相
海盈BB來了 發表於 2018-09-17 09:29:54 原文
或者我係指你嗰啲分析嘅報告!!! 即係衹要真心有貢獻嘅話,天唔會虧負你哋

本討論區網址
都係睇大家既相
海盈BB來了 發表於 2018-09-17 09:29:54 原文
又會幫手統計人數仲要好仔細!!又會提醒大家電腦更新咗,唔俾你哋俾邊個

詳情請按圖
又會幫手統計人數仲要好仔細!!又會提醒大家電腦更新咗,唔俾你哋俾邊個
imelolo 發表於 2018-09-17 10:23:20 原文

太過譽了,街坊

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...17
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
詳情請按圖
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖