主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 黐線, 之前仲以為有海盈
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
詳情請按圖
唉,海盈我去過好多次.....btw 睇你派到,都鄧你哋高興。海盈未來發展前景好好
yoleyeung 發表於 2018-09-16 02:17:18 原文
你而家情況點樣,s幾?

詳情請按圖
恭喜你的堅持勝利, 我就係少左份堅持, 同埋太在意其他人所說, 不過自己選了亦無話可説啦, 恭喜恭喜
2018年6月29 秀茂坪南邨中低層 OK
2018年5月3 彩虹邨問題骨 5月9 拒絕
2018年4月28 S4
2018年4月18 審查合格
1305xxx 市3 天倫
2012年4月 籃咭 2018年2月見主任

詳情請按圖
恭喜你的堅持勝利, 我就係少左份堅持, 同埋太在意其他人所說, 不過自己選了亦無話可説啦, 恭喜恭喜
kasa 發表於 2018-09-16 08:52:19 原文
多謝你讚賞 你嗰邊都唔錯啊

詳情請按圖
回應 #1 imelolo
搏到就好啦,恭喜你啊
G1263 市5轉市3  2018/1/8 審查
1)5/7-9 S2-S4 安泰一樓 5/18 拒絕  
2)7/27 S2 8/1 S3 8/7 S4 連翠 8/15 取匙  
     9/15-11/27裝修  12/18 入伙

詳情請按圖

詳情請按圖
每層樓垃圾房係點運作架? 係咪人人都將D垃圾就咁擺係裡面, 然後等清潔工人清走? 還係垃圾房有糟, 自己掟落...
蔡蕙 發表於 2018-09-16 04:02:23 原文

唔肯定啊!
波子U0391

詳情請按圖
因為你唔使搏就有 當然我哋都係唔太中意安泰
imelolo 發表於 2018-09-15 23:28:41 原文

我食過一次骨, 再派安泰俾我,我會要架。費時尾次要硬食。
G1275 海盈邨 進入人生另一階段

詳情請按圖
Waitnomore 發表於 2018-09-16 21:04:29 原文
如果我哋係第二次派,我哋應該都係同樣结果唔會要,因为好唔方便 本帖最後由 imelolo 於 2018-09-16 22:49:05 編輯

詳情請按圖
Waitnomore 發表於 2018-09-16 21:04:29 原文
你辦咗手續未啊。 本帖最後由 imelolo 於 2018-09-16 22:49:23 編輯

本討論區網址
你辦咗手續未啊。
imelolo 發表於 2018-09-16 22:48:33 原文

辦咗啦!近觀塘所以安泰我ok架。我朋友屋企人冇一個係西九
G1275 海盈邨 進入人生另一階段

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
詳情請按圖
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖