主頁 » 公共出租房屋 » 輪候編配 » 擴市3人 » 審查問題
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
審查問題
各位,我13234,黎緊18號審查,我冇銀行薄仔,得月結單,想問下係埋要1至6個月既月結單?謝謝

各位,我13234,黎緊18號審查,我冇銀行薄仔,得月結單,想問下係埋要1至6個月既月結單?謝謝
多哥 發表於 2018-07-14 09:16:49 原文

係,另外你審查當日要去櫃元機印返張餘額結餘出來俾主任睇
G1334 擴3
2013年8月

多哥 發表於 2018-07-14 09:16:49 原文

最好帶定去,不過月結單主任唔睇嘅,只係要審查前一天結餘
G12907xx 擴4,藍卡:12/2011
22/2/2018 S1,11/4網上有期,13/4收審查信,23/4審查
等待s2中

最好帶定去,不過月結單主任唔睇嘅,只係要審查前一天結餘
amylee770714 發表於 2018-07-14 09:45:06 原文

咁主任會睇你糧單?
G1334 擴3
2013年8月

回應 #2 Miko0420
印張結餘係咪唔使月結單?
G1333鄺3-2013年8月藍卡

回應 #5 yufeng
U0388xxx/2015/3月藍咭,2018/2月審查,3月通過

咁主任會睇你糧單?
Miko0420 發表於 2018-07-14 10:48:42 原文

無,主要係睇僱主填那份薪金證明
G12907xx 擴4,藍卡:12/2011
22/2/2018 S1,11/4網上有期,13/4收審查信,23/4審查
等待s2中

回應  Miko0420
印張結餘係咪唔使月結單?
yufeng 發表於 2018-07-14 10:51:46 原文

G1334 擴3
2013年8月

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖