主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 欣田邨 » DIY 燈槽 及 照明系統
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...14
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言:#1#4#8#11#13#14#17#18#19#20#23#55#57#99#120#121 只顯示含上傳圖片/文件之留言
DIY 燈槽 及 照明系統
由於窮鬼+貼地+赤貧+貧血
明明唔係裝修師傅
未做過 都要走去試下
唔知 裝修師傅 係唔係咁做
總之就雜亂無章
任性加拗頸

本來想去學整穿梭機
後來因為美國太空總署NASA
終止咗 太空穿梭機 昇空任務
所以我死咗條心

繼續整我所謂嘅燈槽

非正統做法。。有怪莫怪 本帖最後由 大倫 於 2018-07-13 20:48:49 編輯
十分抱歉! 您無權閱覽或下載本帖子的上傳圖片或文件。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁。
窮L唯有乜嘢都...自己整...慢慢做..@@

G13089 市三

嘩師兄,你將哈拔撥起重力加無重力反引力太空導航嘅激光引導系統改成平民化嘅水皮激光儀,射死人咩,你係得嘅本帖最後由 sunlion02 於 2018-07-13 21:00:52 編輯
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕

事原係我老虎睇到呢張相
所以唯有。。。@@==== 死掂佢本帖最後由 大倫 於 2018-07-13 21:02:59 編輯

嘩師兄,你將哈拔撥起重力加無重力反引力太空導航嘅激光引導系統改成平民化嘅水皮激光儀,你係得嘅
sunlion02 發表於 2018-07-13 20:56:51 原文

笑到喊

葵青區

歷害

問咗個玩相機嘅朋友 借咗個超高相機腳架
佢十幾隻裏邊最殘嗰隻腳架
攞嚟做平水

事原係我老虎睇到呢張相
所以唯有。。。@
大倫 發表於 2018-07-13 20:57:45 原文

你做到呢個效果,已經等如大工啦

問咗個玩相機嘅朋友 借咗個超高相機腳架
佢十幾隻裏邊最殘嗰隻腳架
攞嚟做平水
大倫 發表於 2018-07-13 21:02:08 原文

係播師兄,你個水皮儀幾銀??

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...14
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖