主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 蘇屋邨 » 蘇屋邨爆蚊患 街坊幾分鐘內「體無完膚」
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
本討論區網址
我喺蘇屋附近工作都唔多覺 ,反而我覺得舊年啲蚊仲多過今年 ,莫非啲蚊都會識揀 一……小鮮肉嚟啦!
您旺旺 發表於 2018-06-14 13:52:10 原文

可能企左幾秒係D草上面影左兩張相...明明就好多姐姐滅緊蚊

我而家好醒一去蘇屋就蚊怕水+長褲

詳情請按圖
蘇屋有機會有馬蹓入屋,驚唔驚
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕

本討論區網址
白朱脚,仲同你变埋鸡脚添
傻D5傻D 發表於 2018-06-14 14:01:29 原文
睇得起我..D蚊

詳情請按圖
sunlion02 發表於 2018-06-14 14:02:39 原文

上次去城門水塘
先恐怖,見個阿伯食蕉..D 馬蹓...追住個阿伯...

新聞話大埔?定大圍都入廚房

詳情請按圖
可能企左幾秒係D草上面影左兩張相...明明就好多姐姐滅緊蚊
我而家好醒一去蘇屋就蚊怕水+長褲
CC030 發表於 2018-06-14 14:02:01 原文
下左雨,沖走左D药水

詳情請按圖
睇得起我..D蚊
CC030 發表於 2018-06-14 14:03:10 原文
異形蚊,針完后可变种

詳情請按圖
上次去城門水塘
先恐怖,見個阿伯食蕉..D 馬蹓...追住個阿伯...
新聞話大埔?定大圍都入廚房
CC030 發表於 2018-06-14 14:05:17 原文
大圍,其實近山有樹地方實有蚊,安泰同蘇屋一樣 無得避

本討論區網址
回應 #11 CC030
可能你餵飽曬啲蚊 ,我成日去蘇屋佢都唔幫襯我

本討論區網址
sunlion02 發表於 2018-06-14 14:02:39 原文
係囉,唔好要,留返俾我

本討論區網址
大圍,其實近山有樹地方實有蚊,安泰同蘇屋一樣 無得避
wilsonwong999 發表於 2018-06-14 14:08:10 原文

又5驚佢入黎..係5知應該報警 拉隻馬騮先?? 定報漁護先姐?  

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
詳情請按圖
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖