主頁 » 公共出租房屋 » 輪候編配 » 擴市2人 » 擴2 G1333xxx幾時會開始審查?
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
擴2 G1333xxx幾時會開始審查?
請問擴2 G1333xxx, 2013年8月藍咭, 而家係咪要開始做靚條數, 幾時會開始審查?

我都好想知呀!
我係G1317市4本帖最後由 wspringroll 於 2018-05-17 10:00:05 編輯
G1317-市4

回應 #2 wspringroll
你真係要準備定,免得審查超額,要再等半年上訴,前後兩次審查等結果共需時4個月左右,其實超額會拖長你近1年申請時間,免得因小失大,邊樣重要,自己決定。

回應  wspringroll
你真係要準備定,免得審查超額,要再等半年上訴,前後兩次審查等結果共需時4個月左右,...
Mr楊 發表於 2018-05-17 10:18:26 原文

真的嗎?
剛剛同事商量...仲諗住..今年年尾..才辭工呀
哎.....................哎.........
辭左工..便好''結據''
G1317-市4

而家份工做左..很多年了..
好唔捨得呀
G1317-市4

早点执好条数,可以叫公调人工哦

早点执好条数,可以叫公调人工哦
chenjoyce888 發表於 2018-05-17 10:43:38 原文

調左...便唔夠洗了
G1317-市4

哎.....真係...十五十六中呀
G1317-市4

但我覺得你們所講的好有道理.本帖最後由 wspringroll 於 2018-05-17 11:01:07 編輯
G1317-市4

調左...便唔夠洗了
wspringroll 發表於 2018-05-17 10:59:27 原文

搵现金兼职顶住先

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖