主頁 » 公共出租房屋 » 輪候編配 » 市區5人 » 想問下市四轉市五大約要幾耐?需要再見主任嗎?
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
想問下市四轉市五大約要幾耐?需要再見主任嗎?
想問下市四轉市五大約要幾耐?需要再見主任嗎?
G1259 市4

可以網上轉
G1259 市5 12月19日審查
S2 20-2-2018
S3 23-3-2018
S4 27-3-2018 德泰
12-4-2018電話拒絕,等簽文件

我也是1259 市4轉市5 現在還是S2
G1259 市5 12月19日審查
S2 20-2-2018
S3 23-3-2018
S4 27-3-2018 德泰
12-4-2018電話拒絕,等簽文件

市4市5都係派同一size樓,而且no.都過左,無謂轉啦
G1268xxxx市5, 2011年1月藍卡,天倫樂(快半年大約G1257)
2017年29/7轉s1, 4/9審查, 10/11轉s2, 29/1轉s3, 1/2轉s4, 6/2收信派彩雲游龍樓低層,8/2拒絕
23/2歸隊s2, 2/3又s3, 5/3又s4,9/3收信派順天天柱樓低層(15/3拒絕), 28/3歸隊,5/4 s3, 10/4 s4, 12/4收信安泰豐泰樓中高層

市4市5都係派同一size樓,而且no.都過左,無謂轉啦
cheongt001 發表於 2018-03-14 09:44:38 原文

我都係咁諗。。。但係入息唔同
G1259 市4

4人有機會派35平方以下的舊單位,5人則起碼35以上本帖最後由 PETERWONG0617 於 2018-03-14 10:07:40 編輯
G1306擴3

可以網上轉
羊仔 發表於 2018-03-14 09:39:34 原文

會再要求見主任嗎?
G1259 市4

我也是1259 市4轉市5 現在還是S2
羊仔 發表於 2018-03-14 09:41:01 原文

都差唔多到了
G1259 市4

其實我已經係市四預派了,覺得合適,本身都唔想加
G1259 市4

其實我已經係市四預派了,覺得合適,本身都唔想加
kevinlhm 發表於 2018-03-14 10:16:55 原文

明白你宜家超額,加人唔超,免得收匙被取消

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則)
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖