主頁 » 公共出租房屋 » 輪候編配 » 擴市3人 » 有冇人同我差唔多1303號碼收到房協見主任信?
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖 支持鍵盤翻頁
有冇人同我差唔多1303號碼收到房協見主任信?
我冇。
G-1303xxx 擴3   11年10月遞表(市4天倫樂)
12年5月藍卡  13年3月強制轉擴3
14年1月27日審查  14年3月20日S2
16 年特怏P89xx
16年10月網上轉市3.

Woodymi 發表於 2017-11-15 00:44:00 原文

我1302市3,請問你幾人?
我1302市3,請問你幾人?
jadekwok 發表於 2017-11-15 02:16:27 原文

請問你是否收到房協信?
G1303xxx(擴3>市3) 2/2012藍咭
Step1:18-11-2013 [22-1-2014 審查]
Step2:12-4-2014 [02/2017 擴3>市3 (暫緩)]
Step3:
Step4:
回應 #1 Woodymi

你收到嗎?房署嗰邊唔係已經轉S3咩?房協仲會派
G1304*** 12年5月藍卡 15年4月見主任 15年5月審查合格
請問係咪市3啊?
G1306xx~擴展市區3人
2017年11月13日轉S3
請問你是否收到房協信?
marvinz 發表於 2017-11-15 03:22:28 原文

未呀!我只見到之前都係2人收信,未見有3人,見你N0又大過我,所以咪問下你囉!當時我只填上將軍澳,你呢?
回應 #3 jadekwok

我係擴3,3人,今日打咗去問,而見緊2011年12月,佢話大約下年就收到信
回應 #5 Shiyun

房委我已經轉咗S4可以同時排
回應 #9 Woodymi

咁好呀!恭喜你先!
G1304*** 12年5月藍卡 15年4月見主任 15年5月審查合格
頁首 首留言 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,
違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則) 
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表 頁首 回帖 頁尾 在本分區發新帖