主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 單身人仕綠、白表有得楝樓未???
頁尾 帖尾 回帖 在本分區發新帖
1...5
支持鍵盤翻頁
單身人仕綠、白表有得楝樓未???
有冇師姊師兄,已經收到通知單身人仕楝樓日期?

銀河苑合共賣咗36個 銀蔚苑賣得2個本帖最後由 CWL147 於 2017-10-13 19:05:50 編輯
我審都未審呀
  事无不可对人言。屁无不可对人放。   
今日都未賣曬?
請問收到揀樓信嘅師兄師姊,系綠單定白單呀? 又大約乜number,乜日期呢? 系咪綠單ㄧ個、白單一個咁揀呢 ? 好多個唔該。
單人申請︰U-0209XXXX
2015年3月轉左擴2
G133XXXX-G133XXXX
今日都未賣曬?
mike7999 發表於 2017-10-13 19:04:46 原文
……尚有六個單位quota未賣…我當然明白師兄…… 因為佢都要寄出通知書同埋售樓書 畀準業主睇下㗎嘛本帖最後由 CWL147 於 2017-10-13 19:26:35 編輯
請問收到揀樓信嘅師兄師姊,系綠單定白單呀? 又大約乜number,乜日期呢? 系咪綠單ㄧ個、白單一個咁揀呢 ? ...
KeHo1992 發表於 2017-10-13 19:11:02 原文

仍未收到揀樓通知書
……尚有六個單位quota未賣…我當然明白師兄…… 因為佢都要寄出通知書同埋售樓書 畀準業主睇下㗎嘛
CWL147 發表於 2017-10-13 19:25:09 原文

之前到我揀個日都冇收到售樓書   ,我自己去樂富拿咋
感恩, 白表第四粒珠都有彩興
20/09 12:00 阿媽, 我得左喇!!!
之前到我揀個日都冇收到售樓書   ,我自己去樂富拿咋
coco19871221 發表於 2017-10-13 19:30:14 原文
咁大劑……本帖最後由 CWL147 於 2017-10-13 19:32:50 編輯
頁首 首留言 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,
違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則) 
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
谷氣經歷 - 裝修/購物/消費前必看! X
分區表 頁首 回帖 頁尾 在本分區發新帖