請按以上圖片支持CYClub,無言感激!
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 住水仔一定要裝浴室寶?
頁尾 尾帖
1...6
支持鍵盤翻頁
本主題含上傳圖片/文件的帖子:#15 只顯示含上傳圖片/文件的帖子
住水仔一定要裝浴室寶?
敢問各位師兄師姐, 水仔係咪一定要裝浴室寶? 因為裝修師傅話冬天好凍...
浴室寶抽氣好弱, 暖氣都okay , 可以同時 裝浴室寶 同 抽氣扇
浴室寶抽氣好弱, 暖氣都okay , 可以同時 裝浴室寶 同 抽氣扇
roomho987 發表於 2017-06-20 12:20:18 原文

多謝你既意見
裝唔裝,你自己喜歡者~
G-1337xxx, 13年10月拎藍卡,擴3
17年1月中至2月左右,加了1名未出生的嬰兒入去
裝唔裝,你自己喜歡者~
芬梨 發表於 2017-06-20 12:23:39 原文

因為師傅迫我裝假天花啊...我話唔裝, 佢話咁你過兩年要自己重新全部油過, 所以我想問一問各位既意見做下參考
多謝你既意見
wan_kei 發表於 2017-06-20 12:20:38 原文

因為有朋友用ing ,佢話我知, 其寶你可以考慮 裝抽氣扇為主, 買個暖爐冬天用 , 因為依家世界太多不知名嘅細菌, 人多用洗手間, 抽氣扇可以抽得好些
因為有朋友用ing ,佢話我知, 其寶你可以考慮 裝抽氣扇為主, 買個暖爐冬天用 , 因為依家世界太多不知名嘅細...
roomho987 發表於 2017-06-20 12:25:28 原文

嗯嗯...我會記住, thank you
裝假天花 同 (全部油過) 唔明油咩? 係兩回事, 依家嘅私人新樓大部份洗手間都會裝埋天花, 唔明要油過咩油? 我屋企人主私樓, 買屋時洗手間而經裝咗天花板, 已經住咗12年, 從未裝修嗰個洗手間 , 都咁好本帖最後由 roomho987 於 2017-06-20 12:34:35 編輯
頁首 首帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免會員蒙受損失及為公平起見,一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料,
違者會被警告,嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區,敬請合作。(詳情) (用戶守則) 
十分抱歉! 您無權回帖。
如果您是會員但未登錄,請按此登錄
您不是我們會員? 請按此登記 (費用全免)。
成功登記後請按此重載本頁
「放租搵屋」專區經已成立! X